Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Santa Susanna acull dos concerts de la Chiltern Music Academy


La britànica Chiltern Music Academy actuarà aquest dissabte a Santa Susanna. En total, el centre del Regne Unit farà dos concerts aprofitant que els músics estan allotjats a un hotel del municipi.

La Chiltern Music Academy és un centre independent d’Anglaterra fundada el juliol de 2014 per un grup de pares i professionals de la música. Aquesta acadèmia ofereix activitats a prop de 400 joves músics de 4 a 19 anys. Ara bé, la gira que està fent ara la Chiltern Music Academy i que passa per Santa Susanna compta amb 75 estudiants d’entre 14 i 18 anys. Aquest formen quatre grups: Orquestra Simfònica, Banda de Concert, Cor de Joventut i Big Band.

A Santa Suanna, la Chiltern Music Academy farà un concert amb el cor i l’Orquestra Simfònica a l’església parroquial a les 19.30 h del dissabte. Segons fonts de l’Ajuntament de Santa Susanna, interpretaran Rimsky Korsakov, Borodin, Mozart, Mendelssohn, Chilcott i Pitoni. A les 21 h hi haurà el segon concert de banda que es farà a la plaça Catalunya amb clàssics de jazz, rock i swing, entre d’altres.

L’Orquestra Simfònica de la Chiltern Music Academy ha actuat dues vegades al Royal Albert Hall de Londres. D’altra banda, el Cor de Joventut ha ofert recitals a Notre Dame (París), així com a la Catedral de Salzburg i a la Catedral de Sant Esteve a Àustria. A més, el novembre de 2022, la Banda de Concert va rebre el Premi de Platí al Festival Nacional de Bandes de Concert de Londres.

Foto: Chiltern Music Academy via Twitter @ChilternMA

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit