Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Santa Coloma treu a concurs la gestió de la piscina coberta durant vuit mesos


L’Ajuntament de Santa Coloma de Farners ha tret a concurs públic la gestió de la piscina coberta del municipi amb un preu de 382.434 euros per vuit mesos. Fins el 21 de juny es podran presentar ofertes però el consistori pretén que el complex esportiu pugui reobrir de forma efectiva durant la primera setmana de juliol.

El plec de clàusules preveu subrogar els 26 treballadors que hi havia i que a l’agost van ser acomiadats després que l’anterior empresa presentés concurs de creditors. El tancament d’aquest equipament es va fer d’un dia per l’altre quan la direcció va comunicar que tancava i va posar uns cartells a la porta anunciant que la piscina tancava fins a nou avís. L’empresa Sport Assistance 2000 SL havia presentat concurs de creditors i havia acomiadat els 26 treballadors que hi havia en plantilla després que no li sortissin els números amb les quotes d’abonaments que tenien i el deute que acumulaven des de l’obertura d’aquest equipament.

El consistori exigia a l’empresa que reobrís la piscina i posteriorment anunciava que els demanaria una indemnització de 262.000 euros per incomplir el contracte de gestió de la piscina i tot l’equipament esportiu que hi ha en les instal·lacions. Finalment, el mes de febrer el plenari va acordar la reobertura de la piscina a partir d’un model de subcontractació per vuit mesos per no comprometre el model de gestió de la piscina i que sigui el nou govern local qui acabi decidint quina fórmula escull.

Foto: Aj. SCF

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit