Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Santa Coloma instal·la Wi-Fi gratuït en una desena d’espais públics


Parcs, places, la zona esportiva i el centre cívic de Santa Coloma de Farners compten, des d’aquesta setmana, amb Wi-Fi gratuït. L’Ajuntament ha instal·lat una desena de punts d’accés a internet públic i gratuït en diferents zones del municipi, un projecte dins del programa europeu Wifi4Europe.

L’agost del 2020, l’Ajuntament de Santa Coloma va aconseguir l’any passat un dels bons oferts per la comunitat europea per a la instal·lació de punts d’accés Wi-Fi pública i gratuïta. Aquests bons, amb un valor de 15.000€, busquen fomentar el lliure accés als ciutadans a connectivitat Wi-Fi en espais públics.

Segons l’Ajuntament, la instal·lació de la xarxa segueix els requisits de velocitat i connectivitat exigides per la Unió Europea. Ara bé, des del consistori apunten que el rendiment final dependrà del nombre d’usuaris connectats de forma simultània.

Les zones amb Wi-Fi gratuït són les places Farners, del Firal, de la Pau, Primer d’octubre, de la Sardana i Miquel Martí i Pol. També hi ha punts d’accés Wi-Fi a l’estació d’autobusos, al camp de futbol, a la piscina municipal, al pavelló dels Saioners i al Centre Cívic de Santa Coloma Residencial. L’accés gratuït a Internet no necessita registre previ i únicament cal enllaçar el dispositiu amb la xarxa anomenada Wifi4EU.

Foto: Ajuntament de Santa Coloma de Farners

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit