test

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Santa Coloma es prepara per la Festa Major


Santa Coloma de Farners es prepara per la Festa Major. Entre els dies 21 i 24 de setembre la capital de la Selva estarà de celebració amb un programa ple d’activitats.

La Festa Major de Santa Coloma començarà el dijous 21 de setembre amb el Ball de Gegants i la Crida de festa. El mateix dijous també es farà un tast de cervesa i l’enlairada de coets, que marca l’inici de la Festa Major. A la nit hi haurà el Ball de l’Àliga i la Mulassa, l’Homenatge a Lluís Bayés i el passacarres. A la zona de barraques al parc de Sant Salvador acturà el grup Di-Versiones.

Per divendres encara hi ha programada la gimcana juvenil, la Festa de l’Espuma i l’espectacle infantil. De cara a la tarda hi ha programada una conferència-tertúlia del Centre Excursionista Farners. El divendres 22 tammbé hi haurà el pregó de Festa Major i el Sopar Popular. A la plaça Farners, a la nit, hi haurà un concert del grup musical Mil Notes. Per l’escenari de barraques hi passaran Julieta i Figa Flawas.

De cara a dissabte, d’entre les activitats programades destaquen el torneig d’escacs, la trobada i plantada de gegants de la comarca i el torneig de botifarra. Pel que fa als concerts, a l’Auditori hi actuarà Carla Conangla i Astrid Steinschaden. Al pavelló de la Nòria hi haurà un concert de l’Orquestra Montgrins. A barraques acturan Frenètic, La Loca Histeria i MonDJ.

L’úlim dia de la Festa Major de Santa Coloma de Farners se celebrarà la trobada de cotxes clàssics, sardanes o un concert i ball amb l’Orquestra La Principal de la Bisbal. El tancament de festa començarà al vespre amb el Ball de l’Àliga i la Mulassa, el passcarrers i “La Volada” i un concert d’havaneres a la plaça Farners.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit