Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Santa Coloma demanarà 262.000 euros d’indemnització a l’empresa gestora de la piscina coberta


L’Ajuntament de Santa Coloma de Farners demanarà una indemnització de 262.000 euros a l’empresa que gestionava la piscina coberta i que va entrar en concurs de creditors a principis d’agost. Des del dia 9 d’aquell mes, l’empresa va tancar la piscina i va deixar els usuaris sense servei. A hores d’ara encara no s’ha obert ni tan sols perquè els usuaris puguin recollir els objectes que van deixar als vestuaris.

El govern local, format per ERC, Junts i Independents de la Selva, ha detallat al plenari celebrat aquest dilluns que treballen per la reobertura, tot i que no poden determinar una data concreta. Des de l’oposició, la CUP i el PSC ha criticat la velocitat que treballa el consistori i ha exigit als grups del govern “més agilitat” per tornar a posar en servei la piscina per evitar “més problemes” als usuaris.

El consistori colomenc reclamarà una indemnització de 262.000 euros per danys i perjudicis ja que consideren que s’ha incomplert el contracte d’explotació al no invertir els 300.000 euros promesos que havia de fer el 2019. L’aprovació de l’expedient sancionador ha comptat amb el suport del tots els regidors de l’Ajuntament, que l’han aprovat per unanimitat.

Foto: Aj. SCF

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit