Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Santa Coloma de Farners inicia avui la recollida de residus porta a porta


Santa Coloma de Farners inicia avui el nou sistema de recollida de residus porta a porta. Es converteix així en el municipi més gran de la Selva amb aquest sistema de recollida actiu a tot el terme municipal. Durant aquests dies s’han dut a terme diverses campanyes informatives i de comunicació i s’ha fet el repartiment de cubells entre la ciutadania.

El director de l’Agència Catalana de Residus, Issac Peraire, ha dit que “és necessari que les capitals de comarca i els municipis grans facin el pas d’implantar el porta a porta”.

 

“És una bona notícia per la Selva però també pel país. Necessitem que les capitals de comarca, necessitem que les poblacions grans facin aquest pas per millorar els índexs de reciclatge dels residus que tenim al nostre país. Tot recordant que el millor residu és el que no es genera”.

Santa Coloma de Farners recull actualment el 50% dels residus de forma selectiva. Des del Consell Comarcal de la Selva -els encarregats de prestar el servei porta a porta a través de l’empresa Nora- esperen que amb el nou sistema aquest percentatge arribi al 80 ó 90%.

Foto: CC Selva

Josep Lluís Vidal
Director de Ràdio Marina i marina360.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit