Free Porn
xbporn

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Santa Coloma celebra la 29a edició de la Mostra de Teatre Amateur Rafael Anglada

Hi participaran 6 companyies amateurs de Blanes, Sant Hilari, Maçanet i d'altres poblacions de les comarques gironines


Santa Coloma de Farners acull, un any més, la Mostra de Teatre Amateur Rafael Anglada. Enguany, la mostra celebra la 29a edició i se celebrarà de l’11 de febrer al 17 de març. Hi participaran un total de sis companyies teatrals de les comarques gironines.

La Mostra Rafael Anglada arrencarà aquest diumenge 11 de febrer amb la companyia Safreig i la seva representació de Les Tres Toies. A partir d’una proposta de clown, la companyia el Safareig presenta un Txèkhov.

El diumenge 18 de febrer, els grups de teatre de Blanes, El Mirall i Xioia, presentaran Les Magnòlies. Aquesta obra, que deu el títol al nom de la residència per a gent gran on viuen els i les protagonistes, és un clam i una reivindicació al poder de la vellesa.

El grup Teatre Sant Hilari, de Sant Hilari Sacalm, representarà l’obra Amor, hem de parlar el diumenge 25 de febrer. Aquesta obra és una comèdia on diferents parelles coincideixen a la sala d’espera d’un prestigiós però no puntual terapeuta.

El 3 de març serà el torn de La ponent mentida de la poesia de la companyia La Catxa. L’obra la protagonitzen uns personatges que teoritzen, amb diferents intensitats, sobre el sentit de la vida.

La companyia Maçateatre, de Maçanet de la Selva, representaran Estrès el 10 de març. L’obra exposa la trobada de tres dones en una magnífica casa de camp amb la idea de consolar-ne una d’elles que acaba de patir un desengany sentimental que li provoca estrès.

La cloenda de la Mostra de Teatre Amateur Rafael Anglada serà el 16 i 17 de març amb l’Agrupació Teatral La Clau de Santa Coloma de Farners.

Les representacions teatrals es faran a les 18.30 h a l’Auditori de Santa Coloma.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit