test

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Sant Vicenç de Montalt i Agbar renoven el fons de solidaritat per ajudar famílies en situació de vulnerabilitat a pagar el rebut de l’aigua


L’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt i Agbar, companyia gestoria del cicle de l’aigua i serveis mediambientals, han signat la renovació del fons de solidaritat. Aquests fons estan adreçats a finançar el rebut de l’aigua a les persones en situació de vulnerabilitat que tinguin dificultats per pagar-ho.

Des del 2017, s’han destinat 6.000 euros als fons. Amb aquest import s’han pagat 39 rebuts d’aigua de diferents famílies de Sant Vicenç. Aquest any l’acord contempla un import de 2.000 euros que, segons assenyalen Agbar i el consistori en un comunicat conjunt, servirà per garantir el servei d’aigua a totes les persones del municipi.

El fons de solidaritat és un ajut que aporta la companyia d’aigua i l’Ajuntament, i comporta l’exempció del pagament dels conceptes de la factura que siguin de titularitat d’Agbar a aquelles persones que estiguin en situació de precarietat i vulnerabilitat econòmica, segons l’informe de risc d’exclusió residencial comunicat pels serveis socials.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit