Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Sant Pol reclama a Costes la reparació del mur i el clavegueram a l’avinguda del Doctor Furest

El consistori ja ha iniciat els tràmits per reparar l'esvoranc i el clavegueram malmès a l'espera de la resposta de l'Estat i la Generalitat


L’Ajuntament de Sant Pol de Mar s’ha reunit amb la Demarcació de Costes de l’Estat i el Servei del Litoral de la Generalitat per demanar la reparació de l’esvoranc al tram final de l’avinguda Doctor Furest.

L’afectació al mur es va produir fa mesos, segons assenyalen des del consistori. A més, va comportar el tall del vial de servei.

Des de l’Ajuntament de Sant Pol assenyalen que tant l’Estat com la Generalitat van manifestar la necessitat de saber si el tram afectat estava reconegut com a carrer de la trama urbana en el POUM 1978. Tot i això, no van concloure en si s’implicarien en la reparació. Així, des del consistori assenyalen que ja han iniciat els tràmits per reparar l’esvoranc i el clavegueram malmès.

Aquesta setmana es farà una inspecció visual interior de tot el tram de clavegueram per detectar altres possibles esquerdes en la conducció. Llavors, l’ajuntament iniciarà el projecte per a la substitució de la canonada entre la plaça de Tocar Ferro i la plaça de la Punta, amb la instal·lació d’una estació de bombament.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit