Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Sant Pol comptarà amb el servei de l’Oficina d’Habitatge del Maresme un cop al mes

L'Oficina d'Habitatge del Maresme també es trasllada a Arenys de Mar, Canet de Mar, Pineda de Mar i Premià de Dalt. També a Premià de Mar, Sant Vicenç de Montalt i Vilassar de Mar


L’Oficina d’Habitatge del Maresme es traslladarà un cop al mes a Sant Pol de Mar. Ho farà a partir del mes de març amb l’objectiu d’atendre les peticions ciutadanes relacionades amb l’habitatge.

Sant Pol serà el vuitè municipi on l’Oficina d’Habitatge del Maresme es desplaça per donar atenció directa a la ciutadania. Així ho apunten des del Consell Comarcal del Maresme. Amb aquest trasllat, des de l’oficina esperen atendre temes com les diferents línies d’ajuts de lloguer, la inclusió d’habitatges a la Borsa comarcal de Lloguer o les inscripcions al Registre de sol·licitants d’habitatges de protecció oficial. També tractar consultes sobre la informació relativa a l’Índex de referència de preus de lloguer, l’assessorament en el deute hipotecari o altres problemàtiques derivades de situacions d’emergència social.

En aquests moments, l’Oficina d’Habitatge es trasllada a Arenys de Mar, Canet de Mar, Pineda de Mar i Premià de Dalt. També a Premià de Mar, Sant Vicenç de Montalt i Vilassar de Mar.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit