Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Sant Pol de Mar acull la nova edició del Concurs de Cuina Jove de Catalunya


El poble de Sant Pol de Mar acull aquest dijous la 34a edició del Concurs de Cuina Jove de Catalunya. Aquest certamen de cuina, un dels que té més trajectòria al nostre país, es reprén després de la pandèmia amb la cuina de proximitat com a temàtica central.

Els concursants, estudiants o professionals de la cuina menors de 26 anys residents a Catalunya, hauran d’elaborar una recepta d’acord amb la temàtica i que serà valorada per un jurat.

Fina Puigdevall, xef del restaurant Les Cols (Olot) amb dues estrelles Michelin, presidirà el jurat del concurs. Acompanyant Puigdevall hi haurà representants de PRODECA, de l’Acadèmia Catalana de Gastronomia i Nutrició, de l’Agència Catalana de Turisme, de l’Escola Universitària d’Hostaleria de Sant Pol (EUHT StPOL) i periodistes gastronòmics.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit