Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Sant Hilari ho té tot a punt per celebrar el Via Crucis Vivent aquest divendres

La tradició del Via Crucis Vivent a Sant Hilari té més de 300 anys d'història


Sant Hilari Sacalm ja ho té tot a punt per celebrar el Via Crucis Vivent aquest divendres 29 de març, Divendres Sant. A més, durant el llarg de la Setmana Santa, al municipi també s’han organitzat activitats com tallers, concurs de pintura ràpida o una fira artesanal.

El Via Crucis Vivent és una tradició al municipi amb més de 300 anys d’història. A càrrec de l’Associació del Via Crucis Vivent, aquesta tradició ha anat passant de generació en generació i ha donat vida als armats i a tots els personatges que intervenen en la representació. El Via Crucis Vivent, a més, és Creu de Sant Jordi, un reconeixement que entrega la Generalitat de Catalunya.

D’altra banda, durant tota la Setmana Santa, del 25 al 31 de març, s’han organitzat activitats per a totes les edats. Com apunten des de l’Ajuntament de Sant Hilari, hi haurà un taller infantil d’escuts i espases i un altre de titelles de dit. També hi ha programats espectacles familiars, la ruta dels Ous de Pasqua i un concert d’Ariadna Vieyra. A més, també se celebrarà la 27a edició del Concurs de Pintura Ràpida.

Durant aquests dies, a més, hi haurà una fira artesanal, atraccions, rutes guiades, exposicions i una sessió de discjòqueis després del Via Crucis a càrrec de la Comissió Jove de Sant Hilari.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit