test

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Sant Hilari estrena una nova entrada al poble


Després d’uns mesos d’obres, Sant Hilari Sacalm ha estrenat la nova entrada al poble. El conjunt que compta amb una font amb set raigs i un espai enjardinat que vol ser un reflex de la diversitat paisatgística del territori de les Guilleries, segons l’Ajuntament.

El nou espai de rebuda, proposta de l’Escola Agrària i Forestal de Santa Coloma de Farners, combina la flora de bosc mediterrani, amb alzines i arboços, amb la d’un bosc més humit, amb freixes, faigs i avellaners. La nova entrada també hi ha una gran font, ja que un dels elements característics de Sant Hilari és l’aigua. El conjunt s’ha realitzat en concordança amb la marca turística del municipi i utilitzant la pedra característica de la zona.

Abans de renovar l’entrada del municipi, es van fer obres a l’eix principal de Sant Hilari arran de l’acord amb la Generalitat pel traspàs de la carretera d’Arbúcies. Amb aquestes obres es va arreglar l’asfaltatge de tot el tram, es van fer millores de seguretat viària amb passos elevats i es van habilitar voreres, concretament, a la zona d’entrada del poble.

Foto: Ajuntament de Sant Hilari Sacalm

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit