Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Sant Hilari arrenca la primera Primavera Cultural aquest divendres


Sant Hilari Sacalm ha presentat la primera edició de la Primavera Cultural que se celebrarà entre els caps de setmana d’abril i a maig. Segons el consistori, l’objectiu és oferir propostes de diferents disciplines culturals des del 14 d’abril fins al 21 de maig.

Com apunten des de l’Ajuntament de Sant Hilari, la Primavera Cultural vol apropar la cultura a la ciutadania, atreure visitants i de donar veu a la cultura local. En aquest sentit, des del consistori també destaquen la programació de tots els sectors culturals. Així doncs, hi haurà propostes relacionades amb música, art, teatre, literatura, poesiam dansa, circ, cinema, fotografia, gastronomia i cultura popular.

La Primavera Cultural de Sant Hilari començarà aquest divendres amb les Primeres Jornades Territorials de les pràctiques artístiques contemporànies de les comarques gironines organitzades per Bòlit-Centre d’Art Contemporani i Excèntrica Aula-Taller d’Art. Aquestes jornades comptaran amb ponències sobre l’art i la sostenibilitat. A més, a la tarda, tindrà lloc la presentació del llibre Sense càstig amb els seus autors: Jordi Grau i Tura Soler.

Altres activitats destacades de la Primavera Cultural són l’espectacle L’home orquestra de Peyu o la projecció de la pel·lícula Suro, guanyadora dels Premis Gaudí. La primera Primavera Cultural clourà el 21 de maig. Ho farà amb el concert de l’Orquestra Jove de la Selva i amb el cicle Pel maig teatre a raig.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit