Free Porn
xbporn

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Sant Hilari acull la representació simfònica-coral d”Afrec d’aigua’


Sant Hilari Sacalm ha acollit la representació d’A frec d’aigua, la primera oda a l’aigua. L’espectacle, celebrat aquest diumenge 25 de juny, va comptar amb més de 200 participants entre les corals de Malgrat de Mar, Arbúcies, Sant Hilari i Osona; músics i una ballarina.

El pavelló esportiu de Sant Hilari es va omplir de públic de totes les edats per gaudir d’A frec d’aigua, un cant a totes les manifestacions de l’aigua. L’espectacle, dirigit per Xavier Garriga, comptava amb la música d’Antoni Miralpeix i la lletra de Francesc Danés. A frec d’aigua és una adaptació de la cantata La Selva, l’aigua i representa tot el cicle de l’aigua; des del seu inici a la muntanya fins a la desembocadura al mar. La primera versió d’aquesta obra simfònica-coral per a orquestra i corals mixta es va escriure ara fa 20 anys. Ara bé, per la representació d’A frec d’aigua, se n’ha fet una actualització.

Més de 200 participants

El director Xavier Garriga ha destacat la particularitat d’aquesta representació per diversos aspectes. Una de les característiques ha subratllat Garriga és la participació de diferents corals amb veus, infantils joves i adults en les modalitats de home i dona.

Les corals d’Osona, Malgrat de Mar, Arbúcies i Sant Hilari que han pres part a A frec d’aigua han sigut la Coral Petits Cantaires, la Coral Clau de Sol, dirigides per Dolors Vidal. També la Coral Jove i Adults Contrapunt, dirigida per Maria Carretero; i la Coral Sibemoll dirigida per Núria Robert. A més, també el Cor d’Homes d’Osona, la Coral l’Arpa dirigida per Pere Mateu Xiberta; i la Coral Veus Alegres.

A més dels cantaires, també han participat a la representació la rapsoda és Maira Comalat i la ballarina de Iris Ceballos.

Celebració dels 75 anys de la coral “Veus Alegres”

A frec d’aigua també ha servit per rendir homenatge als més de 75 anys de la coral Veus Alegres de Sant Hilari Sacalm. La seva presidenta, Emma Puigví, explica que els 75 anys de la institució van coincidir amb la pandèmia. Així doncs, només es van poder celebrar dos concerts commemoratius. Amb A frec d’aigua s’ha vist complert l’objectiu de celebrar-ho amb diverses corals oferint un espectacle innovador, afirma Puigví.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit