Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Salvador Balliu: “La Ryder Cup és una oportunitat per Caldes, les comarques gironines i Catalunya”


La Ryder Cup, un dels esdeveniments més importants del món del Golf, podria celebrar-se a la Selva, al PGA Catalunya de Caldes de Malavella. Aquest dijous ha trascendit que PGA opta a ser la seu de l’esdeveniment el 2031 sota el paraigües de les marques “Costa Brava-Barcelona”.

L’alcalde de Caldes de Malavella i president del Consell Comarcal de la Selva, Salvador Balliu, ha dit a Ràdio Marina que la Ryder Cup és una “oportunitat” per al territori.

“És una gran oportunitat no només per Caldes sinó per les comarques gironines i per Catalunya. És posar aquesta província en el món. Hi ha molts seguidors. Estem parlant del tercer esdeveniment més important del món i que vingui a Caldes nosaltres ho veiem com una oportunitat”. (Salvador Balliu, alcalde de Caldes de Malavella).

Balliu ha confirmat que el consistori i PGA ja fa “temps” que treballen en un projecte que s’hauria de confirmar en els propers 15 dies.

“Fa molt de temps que l’Ajuntament i PGA estem treballant en aquest tema però nosaltres estem esperançats. Ho vam intentar una vegada, no va sortir bé. Va anar a Itàlia i ara estem esperançats que ens donin aquest aconteixement que es produirà d’aquí uns anys, el 2031”.

Segons avança La Vanguardia, el govern espanyol avala políticament l’esdeveniment. Això es podria traduir en una aportació econòmica de 96 milions d’euros mentre que la Diputació de Girona aportaria 4 milions addicionals. Els propietaris del PGA Catalunya, per la seva banda, invertirien un total de 25 milions en infraestructures i en la construcció d’un nou recorregut per tal de complir amb els requisits de l’organització del torneig.

Josep Lluís Vidal
Director de Ràdio Marina i marina360.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit