Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Salvador Balliu, alcalde de Caldes de Malavella: “La Ryder Cup 2031 és un projecte molt bo, un motor econòmic per les comarques gironines”


 

Avui, al matí360 de Ràdio Marina, ens hi ha acompanyat Salvador Balliu, alcalde de Caldes de Malavella. Amb ell hem parlat sobre la candidatura del projecte Ryder Cup 2031 a Caldes i les declaracions que va fer ahir la portaveu del Govern, Patrícia Plaja.

Davant la resposta que arribava ahir per part del Govern de la Generalitat, Balliu ha apuntat que “falta massa de lideratge”, que falta una “aposta decidida en defensa del país”.

El batlle de Caldes sentencia que la Ryder Cup “és un projecte molt bo, un motor econòmic per les comarques gironines, una oportunitat de promocionar tot el que tenim”. En aquest sentit, ha fet esment que les comarques gironines viuen del turisme.

Pel que fa a la candidatura que també ha presentat Madrid per acollir la competició internacional, Balliu ha afirmat que cal “procurar que l’economia es bellugui a les comarques gironines”.

A més, Balliu també ha negat que hi hagi cap projecte urbanístic de construcció de cases, com es va apuntar ahir a la compareixença del Govern.

 

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit