Free Porn
xbporn

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Salut amplia amb 42 llits nous els recursos d’atenció intermèdia de l’Alt Maresme

Aquesta ampliació es deu a la incorporació del Centre d'Atenció Intermèdia Nazaret de Malgrat de Mar, al Sistema integral d'utilització pública de Catalunya i a la Regió Sanitària de Girona


El Departament de Salut ha incrementat els recursos d’atenció intermèdia a la zona de l’Alt Maresme. En total, s’han posat 42 llits nous: 21 de llarga estada i 21 de mitjana estada polivalent. Aquest s’afegiran als 69 llits disponibles actualment.

L’augment de llits ha estat possible, com exposen des de Salut, gràcies a un procés de reorganització dels recursos de l’Hospital Sant Jaume de Calella i del contracte signat entre el Servei Català de la Salut i el nou Centre d’Atenció Intermèdia Nazaret de Malgrat de Mar, que passa a formar part del Sistema integral d’utilització pública de Catalunya (SISCAT).

El centre Nazaret acollirà els pacients de llarga estada de l’Alt Maresme

Així doncs, el centre Nazaret s’incorpora, des d’avui, com a proveïdor de la Regió Sanitària de Girona. Des d’ara, doncs, aquest centre malgratenc concentrarà tota l’atenció intermèdia de llarga estada que fins prestava l’Hospital de Calella. Per tant, els nous pacients que hagin d’ingressar d’ara en avant a un recurs de llarga estada a l’Alt Maresme ho faran directament al Centre d’Atenció Intermèdia Nazaret, on la unitat disposarà de 21 llits. A més, el centre també estarà dotat amb una Unitat de Convalescència, de 21 llits més. Pel que fa als pacients que actualment estan ingressats a la Unitat de Llarga Estada de l’Hospital de Calella, seguiran en aquest recurs fins que rebin l’alta o el trasllat a un recurs residencial.

Per la seva banda, l’Hospital de Calella augmentarà els llits de mitjana estada polivalent (convalescència i cures pal·liatives). Serà per mitjà dels llits que han quedat alliberats amb el trasllat de la llarga estada al centre Nazaret.

S’arribarà a un total de 111 llits

En conjunt, aquesta redistribució permetrà créixer un 61% en nombre de llits d’atenció intermèdia a tot l’Alt Maresme. Així es passarà dels 69 actuals fins a un total de 111 (subaguts, llarga estada, mitjana estada polivalent, convalescència i pal·liatius).

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit