test

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Salut inicia un procés participatiu per definir les Urgències del nou Trueta de Girona


El Departament de Salut ha començat un procés participatiu per definir com ha de ser el servei d’Urgències del nou hospital Josep Trueta de Girona. El procés, iniciat aquest dilluns, està enfocat a professionals de l’actual hospital i, també, del Santa Caterina de Salt.

L’objectiu és que els i les treballadores col·laborin en l’elaboració del pla funcional del futur hospital. El nou Trueta se situarà al Campus de Salut entre Girona i Salt. Els i les professionals rebran un qüestionari, que podran respondre fins a l’11 de setembre, perquè aportin la seva opinió sobre quins serveis ha de tenir aquesta àrea assistencial.

Després, es recolliran totes les propostes i l’equip impulsor escollirà diversos treballadors de referència dels dos centres que estan vinculats a les especialitats que hi ha en el servei i es constituirà un grup de treball. En aquest grup de treball es debatran totes les opinions que han fet arribar els i les treballadores dels hospitals gironins.

Durant el procés participatiu es preveu enviar un segon qüestionari als i les professionals centrat en una nova àrea assistencial. Amb aquest segon qüestionari es repetirà el mateix procés. D’aquesta manera, es preveu que es debatin tots els serveis assistencials que ha de tenir el futur hospital en nou processos diferents. Un cop finalitzin els processos, s’acordarà un document final entre l’equip impulsor i el resultat de tots els processos que definirà el pla funcional del Trueta.

Foto: ICS Girona

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit