Free Porn
xbporn

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Roger Puigdevall, alcalde de Brunyola: “Brunyola és el municipi amb més hectàrees destinades a la producció d’avellana. Hem de posar el nostre producte al mapa”


 

Avui, al matí360 de Ràdio Marina, ens hi ha acompanyat Roger Puigdevall, alcalde de Brunyola. Amb ell hem parlat de la Fira de l’Avellana que se celebra aquest cap de setmana a Brunyola.

La novetat principal de la 29a edició de la Fira de l’Avellana de Brunyola és l’avançament de la data d’inici de l’esdeveniment. La Fira començarà aquest divendres al vespre. Com apunta l’alcalde, Roger Puigdevall, aquest canvi és fruit d’observar que en passades edicions les activitats quedaven molt concentrades. “Alguns participants havien de deixar un acte a mitges per començar-ne un altre”, explica.

La Fira de l’Avellana de Brunyola neix amb l’objectiu de posar el producte el mapa. “L’objectiu és que la gent vingui a participar en la fira, que vingui a conèixer el producte”, diu el batlle. Així, la programació inclou tant actes familiars, amb activitats per als més petits, com també actes culturals, com concerts.

“Brunyola conforma un tant per cent molt important de la producció d’avellana a la provínicia de Girona. Som el municipi amb més hectàrees”, explica Puigdevall. Ara bé, com lamenta l’alcalde, el municipi no està exempt de la problemàtica que pateix el sector primari general. Entre alguns aspectes, Puigdevall destaca els problemes del relleu generacional, de les plantacions envellides o del canvi climàtic. Tot i que l’alcalde apunti que el sector està “desmoralitzat”, agafa forces i sentencia que “hem de remar tots i lluitar per revertir aquesta situació i per trobar solucions efectives”. Una de les esperances que assenyala és el sector de la pastisseria.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit