Free Porn
xbporn

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Riudarenes se situa com el municipi amb la renda mitjana més alta de Catalunya


Riudarenes, a la Selva interior, apareix a l’estadística de l’IRPF del 2020 de l’Agència Tributària com el municipi de Catalunya amb una renda mitjana més alta. A més, és el segon municipi de l’Estat espanyol amb la renda mitjana més elevada segons el rànquing d’Hisenda, que inclou els municipis de l’Estat amb més de 1.000 habitants.

A l’anterior estadística, Riudarenes ocupava el lloc número 124 dels municipis amb la renda mitjana més alta i ara apareix en el segon lloc a nivell estatal només per darrere de Pozuelo de Alarcón, a la Comunitat de Madrid. Segons aquest rànquing, al municipi selvatà hi ha declarada una renda mitjana de 67.302 euros.

Aquesta excepcionalitat cal buscar-la en una situació extraordinària d’un o pocs contribuents. Una explicació possible seria un premi de loteria de 835.000 euros que un veí del municipi va guanyar el 2019.

Entre els 10 municipis de Catalunya amb una renda per càpita més alta també apareixen Teià amb 54.322 euros; Cabrils amb 52.654 euros; Sant Vicenç de Montalt amb 50.584 euros i Alella 49.400 euros, tots a la comarca del Maresme. El primer municipi de la comarca de la Selva d’aquest llistat apareix en el lloc 121 i es tracta de Riudellots de la Selva amb una renda per càpita mitjana de 30.662 euros per habitant.

Foto: Wikimedia Commons

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit