Free Porn
xbporn

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Riells i Viabrea demana a Salut que no deixi el municipi sense servei de pediatria al CAP

A la carta que han enviat al Departament demanen estudiar altres opcions i qualifiquen "d'inadmissible" retirar el servei del tot


L’Ajuntament de Riells i Viabrea ha demanat al Departament de Salut que reconsideri la decisió de “deixar el municipi sense servei de pediatria” al CAP. En una carta, el consistori ha traslladat al Departament el seu “malestar” i “preocupació” per la mesura que, segons expliquen, els van comunicar a mitjans d’aquest mes al·legant que, per “motius organitzatius”, aquest servei quedaria suspès a partir de l’1 de juliol i “fins a nou avís”.

L’alcalde en funcions del municipi, Felipe González, i la regidora de Sanitat, Anna Maria Cortès, diuen que poden entendre que durant l’estiu hi hagi menys cobertura, però qualifiquen “d’inadmissible” retirar el servei del tot.

Així, a la mateixa carta, demanen estudiar altres opcions per no deixar el municipi sense servei de pediatria. Per exemple, proposen compartir el pediatre amb els municipis veïns de Breda o Hostalric, fent que aquest es pugui desplaçar al CAP de Riells i Viabrea un dia la setmana.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit