Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Rialles de Blanes arrenca una nova temporada de teatre familiar


L’Associació Rialles de Blanes comença una nova temporada de teatre familiar al municipi selvatà. Des de l’octubre fins al desembre, Rialles de Blanes ha organitzat sis espectacles de teatre musical, pallassos, circ i dansa.

La temporada de teatre familiar blanenc començarà el diumenge dia 2 d’octubre amb ‘Una dent sota el coixí’ de la companyia Poca cosa teatre. Els altres espectacles es faran cada quinze dies. ‘Lumière’ de Txema Muñoz, 16 d’octubre; ‘LOdissea del Riure Perdut’ de teatre Mòbil, 30 d’octubre; ‘La Caputxeta Vermella’ de Dreams Teatre, 27 de novembre; i, ‘Ara ve Nadal’ d’El Replà Produccions, 4 de desembre. El diumenge 13 de novembre, Rialles de Blanes celebrarà el seu 40è aniversari amb ‘Joc de Cadires’ de CAL Teatre. Tots els espectacles es faran al Teatre de Blanes a les 17:30.

40 anys de Rialles

L’Associació Rialles de Blanes és una entitat sense ànim de lucre gestionada per persones voluntàries que va néixer el 14 de novembre de 1982 arran del “moviment Rialles de Catalunya”, iniciat a Terrassa l’any 1972. Durant aquestes quatre dècades, Rialles de Blanes ha programat un total de 485 espectacles familiar de forma regular i ininterrompuda al municipi blanenc.

Des de Rialles de Blanes trien els espectacles fets per companyies professionals de tota mena de gèneres: màgia, clown, musicals, dansa, titelles o circ, entre d’altres. Segons expliquen des de l’associació, fan la tria “sempre tenint en compte la qualitat, la creativitat, la imaginació i la participació, per assegurar que petits i grans passin una estona molt agradable i gaudeixin de la cultura”.

Foto: Rialles

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit