Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Rescaten prop de 400 passatgers de dos trens avariats al Maresme i la Selva


La pluja caiguda aquesta tarda al Maresme i la Selva ha obligat a rescatar prop de 400 persones que viatjaven en dos trens que han quedat avariats. Un dels combois ha quedat aturat a la línia del Maresme (R1) entre Arenys de Mar i Pineda per una avaria a la catenària. L’Ajuntament d’Arenys de Mar ha informat que els 300 passatgers han hagut de baixar del comboi i arribar a peu a l’estació, després que la màquina hagi quedat aturada a l’alçada del port.

Segons l’Ajuntament, la catenària s’ha trencat i ha quedat enganxada en una unitat del tren. L’evacuació dels passatgers l’han fet el serveis d’emergències un cop han comprovat que no hi havia subministrament elèctric que pogués comportar perill. Un cop a l’estació s’han viscut moments de tensió per la manca d’autobusos per transportar tots els viatgers.

En el segon tren, a Fogars de la Selva, 90 persones han estat acompanyades fins a autobusos després que el tren quedés encallat per la caiguda d’una branca a la catenària de la via entre Maçanet i Blanes. Els Bombers han atès des de les 5 de la tarda una setantena d’avisos, en alguns casos per pedra. A Maçanet hi ha hagut acumulació de gel i diversos desperfectes, especialment a les urbanitzacions, segons informa el consistori del municipi.

Finalment, l’R2 Nord també ha vist restringida la circulació de trens per via única entre Riells i Viabrea, Breda i Maçanet també per caiguda d’un arbre.

El telèfon d’emergències 112 ha rebut 122 trucades per aquest episodi de pluja de les quals 18 s’han fet des de la comarca de la Selva.

Foto: Aj. Arenys

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit