Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Renfe tornarà la fiança dels abonaments gratuïts de Rodalies i Mitja Distància a partir del 9 de gener


Renfe retornarà la fiança dels abonaments gratuïts de Rodalies i Mitja Distància del 2022 a partir del dilluns 9 de gener. Els usuaris que van adquirir els títols amb targeta, rebran els diners automàticament al seu compte. I els que van pagar amb efectiu, s’hauran d’acostar als punts de venda de les estacions a partir del 15 de gener.

El requisit per tal que Renfe aboni la fiança dels abonaments adquirits és haver fet un mínim de 16 viatges entre l’1 de setembre i el 31 de desembre. Per facilitar els tràmits relacionats amb el retorn dels diners Renfe també ha habilitat una línia telefònica específica (91 919 15 67).

Per altra banda, Renfe ha confiscat la fiança als usuaris que en tres ocasions, com a mínim, han reservat plaça per un tren de Mitja Distància i després no han viatjat.

Més de 750.000 abonaments amb descompte

L’operadora ha expedit 757.639 abonaments bonificats entre l’1 de setembre i el 31 de desembre. El 81,8% corresponen a Rodalies i el 15% a Mitja Distància. Renfe també ha venut prop de 20.000 títols amb descomptes del 50% d’Avant.

Renfe manté els abonaments gratuïts de Rodalies i Mitja Distància durant tot el 2023. Des del 28 de desembre es poden adquirir les noves targetes, vàlides fins al 30 d’abril. Per adquirir l’abonament cal dipositar una fiança de 10 euros pels títols de Rodalies i de 20 euros per Mitja Distància.

Foto: ACN

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit