Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Renfe demana apartar els vigilants que van reduir amb violència un noi a Maçanet


Renfe ha demanat a Grup Control, empresa responsable de la vigilància dels trens, que aparti als dos treballadors que van retenir un jove de forma agressiva a l’estació de Maçanet de la Selva. Segons publica el portal 324, se’ls ha obert un expedient informatiu per mala praxi contra el passatger als dos vigilants.

Els fets es van viralitzar a través de les xarxes socials amb les imatge gravades per diversos viatgers. El vídeo mostra els dos homes reduint al jove a l’andana de l’estació de Maçanet de la línia R11. A una entrevista a TV3 el jove, veí d’Hostalric, va explicar que va tenir problemes per respirar i que va témer per la seva vida.

Renfe ha confirmat que el noi viatjava sense bitllet, que se li va demanar la identificació per sancionar-lo i que se’l va fer baixar del tren. A més, l’empresa també ha volgut puntualitzar que està en contra dels casos de mala praxi. Per això, ha demanat que s’aparti de moment els vigilants de la feina a l’espera de conèixer més detalls sobre l’incident.

D’altra banda, els Mossos d’Esquadra de Girona estan investigant el cas arran d’una denúncia interposada pel noi.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit