Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Recurs a la sentència del crim a la discoteca de Lloret


La defensa del condemnat a 15 anys de presó per matar un turista italià d’una coça al cap a la discoteca St. Trop de Lloret de Mar la matinada del 12 d’agost del 2017 nega l’assassinat i l’acusació particular, en nom de la família de la víctima, vol que la pena sigui més alta. Aquest dimarts ha tingut lloc al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) la vista pels recursos d’apel·lació interposats contra la sentència de l’Audiència de Girona. Una resolució que la fiscalia sol·licita que es confirmi íntegrament.

La secció quarta de l’Audiència de Girona va condemnar Rassoul Bissoultanov a 15 anys de presó per un delicte d’assassinat, seguint el veredicte del jurat popular que, per set vots a dos, va considerar provat que va propinar una coça a traïció al cap del turista italià quan el jove estava al terra de la discoteca i no es podia defensar.

La defensa sosté el condemnat va clavar la puntada de peu en el marc d’una baralla entre dos grups de joves, que va ser un cop “instintiu i automàtic” i que el processat no tenia intenció de matar la víctima.

La família de la víctima, personada com a acusació particular de la mà del lletrat Francesc Co, s’oposa al recurs de la defensa. I no només això, també sol·licita al TSJC que imposi una condemna més alta al processat. Les altres dues acusacions populars, en nom de l’Ajuntament de Lloret i de la Fecasarm i d’Spain Nightlife, també s’oposen a la petició de la defensa.

La vista pels recursos s’ha fet amb l’acusat evadit de la justícia. El 13 de juliol no va comparèixer a la vista fixada a l’Audiència de Girona per resoldre si havia de tornar a entrar a presó fins que la sentència sigui ferma. Bissoultanov estava en llibertat perquè havia complert el temps màxim en presó preventiva. Ara, el TSJC haurà de resoldre els recursos.

Foto: ACN

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit