Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Recuperen a Blanes una furgoneta amb material robat a l’Empordà


La Policia Local de Blanes ha recuperat una furgoneta que havia estat sostreta i amb material robat a uns camioners en un assalt amb violència. Els agents van recuperar el vehicle a les afores de Blanes, a la part nord del municipi, tot just dues hores i mitja més tard que s’havia produït el robatori del material a l’àrea de descans de Garrigàs, a l’Alt Empordà.

Segons la denúncia presentada pels camioners, sis homes encaputxats armats amb ganivets es van encarar amb ells i els van amenaçar que els farien mal si no els entregaven la càrrega del camió. Els agents de la policia local de Blanes van recuperar paquets que contenien peces de roba originals de conegudes marques. La furgoneta havia estat robada uns dies abans a Mataró.

Quan els conductors encara no havien denunciat el robatori, pocs minuts després de les 7 del matí, la Policia Local de Blanes va rebre l’avís d’una empresa blanenca informant que al costat de l’entrada al seu recinte hi havia una furgoneta amb la porta del conductor oberta. Després de comprovar la matrícula, la policia va poder constatar que la furgoneta havia estat sostreta a Mataró.

Segons la policia blanenca la furgoneta havia estat abandonada pels lladres en un lloc prèviament pactat amb els compradors de la mercaderia robada per tal que aquests l’anessin a recollir. L’operació, però, va quedar frustada. El material recuperat té un valor d’entre 8.000 i 10.000 euros.

Foto: Aj. Blanes

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit