Free Porn
xbporn

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

L’empresa d’aigues Rec Madral, a la llista de deutors de l’Agència Tributària de Catalunya

Acumula un deute de 7,9 milions d'euros


L’empresa d’aigues REC Madral Companyia d’Aigües SA, que en les darreres dècades ha gestionat el servei d’aigua potable a diversos municipis de la Selva com Maçanet de la Selva o Vidreres, és la segona societat de la llista de deutors de l’Agència Tributària de Catalunya. En total, acumula un deute de 7,9 milions d’euros.

Una cinquantena de contribuents acumulen un deute de 83,8 milions d’euros amb l’administració catalana a 31 de desembre de 2023. Així es desprèn de la nova llista anual publicada per l’organisme aquest divendres. Al capdavant de la llista de deutors hi continua l’empresa Playbadalona SA, antiga propietària d’un bingo a Badalona, amb gairebé 9,3 milions d’euros pendents.

A més dels mencionats anteriorment, entre les societats en el rànquing hi continuen figurant Riera de Cabanyes Companyia d’Aigües, amb 7,4 milions d’euros; i, Moramar SA, amb un deute de 3,3 milions. També Recreativos Caballero SL, amb 2,4 milions d’euros; Agref SA, amb més de 2 milions; o Ibupe Rehabilitació SA, amb 1,7 milions, entre altres.

També inclou persones deutores

La llista inclou les persones deutores fins al darrer dia del 2023 i no les actuacions posteriors. La xifra de persones i la quantitat a pagar ha augmentat lleugerament respecte del 2022, que es va tancar amb 41 deutors que sumaven un import total de 83,8 milions d’euros. Entre els particulars, destaca Montserrat Unanue Navarro, que un any més continua apareixent al llistat amb 3,2 milions; i les germanes Ballbé Anglada, amb més de 2 milions.

Entre les persones físiques també hi apareix Victor Juan Fontfreda, amb 2,4 milions d’euros; Miquel dels Sants Anglada Puigcerver, amb més d’1,6 milions; Joaquin Gil, amb 1,5 milions; Natividad Casanovas Solanes, amb gairebé 1,4 milions; o Maria Carmen Oliva Amoros, amb 1,2 milions d’euros.

La llistat fa referència als deutes i sancions tributàries que es refereixen a tributs propis o cedits gestionats per l’Agència Tributària de Catalunya, la Hisenda catalana. Bàsicament, tenen a veure amb els impostos de transmissions patrimonials i actes jurídics documentats, successions i donacions, la taxa sobre el joc i liquidacions procedents de l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) en relació amb el cànon de l’aigua.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit