test

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

“Rebre equips que estan entre els primers de la Primera Divisió és una auditoria constant i, que vinguin cada any, vol dir que alguna cosa ben feta estem fent”


 

Avui, al matí360  de Ràdio Marina ens acompanya Santi Barrera, membre del comitè organitzador del torneig de futbol 7 de Tordera Memorial Josep Barceló. Amb ell hi hem parlat sobre l’edició d’aquest any d’aquest torneig.

La principal novetat de l’edició d’aquest 2024, com apunta Barrera, és la incorporació d’una categoria de futbol femení. “El futbol femení està en auge i vam pensar que era un gran moment, en les noces de plata, introduir-lo al torneig”, explica.

Barrera remarca que el Memorial Josep Barceló té unes “instal·lacions privilegiades i adaptades”. “Poder jugar quatre partits simultàniament en camps reglamentaris de futbol set, un al costat de l’altre, té un valor incalculable”.

Pel que fa als participants, explica que si “avui agafes la classificació de la Primera Divisió, dels 11 primers equips, 10 clubs han vingut”. En aquest sentit, “el fet de rebre equips de primer nivell és una auditoria constant, perquè tenen molts llocs on anar i venen cada any, i això vol dir que alguna cosa ben feta estem fent”, assenyala. A més, afegeix que aquest torneig, a Tordera, s’ha agafat com un acte important on participa gent que durant l’any potser no té una vinculació amb el futbol”. “La gent se’n sent orgullosa del torneig”, afegeix.

Tot i comptar amb 25 anys d’història, Barrera assenyala que “el Memorial s’ha de replantejar algunes coses de cara al futur per garantir una més llarga vida”.

 

Amb el patrocini de:

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit