test

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Ramon Sentmartí, director de Prodeca: “Benvinguts a Pagès vol apropar la ciutadania al sector agrícola, que és un sector vital”


 

Avui, al matí360 de Ràdio Marina, ens hi ha acompanyat Ramon Sentmartí, director de Prodeca, l’empresa pública que impulsa Benvinguts a Pagès. En aquesta festa, entre el 30 de setembre i l’1 d’octubre i participaran explotacions i establiments de la Selva i el Maresme.

Sentmartí apunta que ‘Benvinguts a Pagès’ és un projecte que té una constància any rere any. Així, a l’edició d’enguany, al vuitena, s’hi han afegit novetats: “explotacions noves que es tradueix amb més diversitat de productes”, apunta Sentmartí.

Com explica, ‘Benvinguts a Pagès’ és una iniciativa per descobrir “els petits tresors” del territori. “Benvinguts a Pagès vol apropar la ciutadania al sector agrícola”, sentencia. A més, segons Sentmartí,  aquest projecte vol “posar en valor un sector estratègic, vital per nosaltres perquè ens dona el que mengem i també pel territori perquè el manté viu”. Amb tot, el director de Prodeca apunta que “normalment hi ha un abans i un després entre la gent que ve a fer les visites perquè la gent s’adona del valor i l’esforç que hi ha al darrere”.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit