Free Porn
xbporn

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Ràdio Marina obre un canal de Whatsapp

A través d'aquest nou canal Ràdio Marina vol arribar a nous públics i oferirà una selecció dels continguts que es produeixen tant a la ràdio convencional en FM com al portal marina360.cat

Foto: Pexels

Ràdio Marina, l’emissora comarcal de la Selva i el Maresme, ha inaugurat aquest cap de setmana un canal a la plataforma Whatsapp. A través d’aquest nou canal de comunicació, Ràdio Marina vol arribar a nous públics i oferirà una selecció dels continguts que es produeixen tant a la ràdio convencional en FM com al portal marina360.cat. Entre aquests hi ha novetats musicals, notícies de proximitat rellevants o activitats d’oci i cultura.

Els canals de Whatsapp son una nova eina de la popular aplicació de missatgeria instantània que permeten rebre actualitzacions d’empreses, mitjans de comunicació o personalitats. A diferència dels grups o les llistes de distribució, els canals de Whatsapp permeten que l’usuari s’afegeixi o marxi quan vulgui. El seu número de telèfon tampoc és visible per a la resta d’usuaris ni per als administradors, a no ser que el número estigui guardat a la llista de contactes d’aquests.

Actualment, Ràdio Marina té presència a diferents xarxes socials i plataformes. Compta amb un canal de Telegram des d’on es distribueix un butlletí informatiu en format pòdcast. L’emissora de referència a la Selva i l’Alt Maresme també és present a Instagram, Facebook i Twitter/X.

Pots afegir-te al nou canal de Whatsapp de Ràdio Marina des d’aquest enllaç.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit