Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Ràdio Marina incorpora el programa L’hora de les notes, de Carles Gilibets


Ràdio Marina incorpora a la seva graella a partir d’aquest dijous el programa “L’hora de les notes”. Es tracta d’un espai conduït pel professional del sector musical i exdirector de diverses emissores de ràdio musicals d’àmbit nacional, el lloretenc Carles Gilibets. Durant una hora, Gilibets presenta un conjunt de cançons seleccionades personalment i que normalment no es poden escoltar a les programacions de les emissores musicals. L’espai s’emetrà tots els dijous de 22 a 23h al 100.3 i 96.2 FM de Ràdio Marina i a marina360.cat.

El mateix Carles Gilibets ha explicat aquest dijous al programa matí360 de Ràdio Marina que després d’un temps sense fer ràdio ara és el moment de tornar-se a posar davant del micròfon.

 

“Després de molts anys de no fer ràdio en antena, perqué sí he fet moltes coses a nivell de direcció d’emissores, em venia molt de gust i he començat aquesta Hora de les Notes, que és compartir les meves cançons preferides, cançons sense cap mena de norma ni rigor d’escaleta sinó que aquí aprofito per posar cançons que em venen de gust i compartir-les amb tots vosaltres”.

Per Carles Gilibets, la música transmet emocions. A més les cançons seleccionades a “L’hora de les notes” no es poden escoltar habitualment a les radiofórmules.

 

“Al final la música jo crec que arriba a emocionar-nos, són sentiments i, per tant, el que a mi em provoquen aquestes cançons intento que a la gent que ho escolti també li provoqui unes bones sensacions. Cançons que la majoria d’elles no sonen habitualment a la radiofórmula de cap emissora i que aprofitem justament aquesta hora per donar-les a conèixer”.

Gilibets també ha recordat una visita a Ràdio Marina en la seva adolescència, un fet que, segons explicar, el va marcar professionalment.

 

“I tot sortint d’una visita a Ràdio Marina que vaig fer amb l’escola Pere Torrent quan tenia 13 ó 14 anys. Imagina’t l’impacte que em va fer veure l’estudi, un locutor que parlava pel micròfon. I allò crec que va marcar el que després em va donar aquesta possibilitat de créixer a nivell professional”.

Josep Lluís Vidal
Director de Ràdio Marina i marina360.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit