Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Ràdio Marina emetrà un programa especial pels Focs de Blanes amb audiodescripció per a persones invidents


La 50a edició dels Focs de Blanes és a tocar. Del 22 al 26 de juliol, el cel de Blanes tornarà a ser testimoni d’un dels espectacles pirotècnics més importants de l’Estat espanyol. I, per primer cop, Ràdio Marina oferirà un programa especial amb audiodescripció per a persones invidents. Serà el dilluns 25 de juliol a partir de les 21:30h des d’una ubicació propera al Port de Blanes. La iniciativa compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Blanes i ONCE Catalunya.

El programa especial de Ràdio Marina, que es podrà seguir pel 100.3 i 96.2 FM i a través de marina360.cat, comptarà amb l’audiodescripció de l’espectacle pirotècnic de l’especialista Carme Guillamón.

Enric Botí, delegat territorial d’ONCE Catalunya ha definit la iniciativa com “una fita històrica” i ha afegit que “per a les persones que no poden veure o tenen baixa visió, serà extraordinari que puguin sentir un espectacle tan visual mitjançant la paraula i el detall dels focs, els colors i les seves formes. Naturalment, ho podrem escoltar. I aquesta combinació segur que és màgica”, apunta.

Per la seva banda l’alcalde de Blanes, Àngel Canosa, ha coincidit en l’excepcionalitat d’aquest servei que, a mes a més, és pioner: “Després de dos anys en que el cel de Blanes ha hagut d’emmudir al no haver-se pogut celebrar el concurs de focs, serà una ocasió única i excepcional de poder-los compartir amb el major nombre possible de públic. Era un deute pendent que calia resoldre, i coincidirà amb una data tan singular com és la 50a edició”.

Per altra part, els focs de Blanes protagonitzaran el cupó de l’ONCE del proper diumenge 31 de juliol. Els focs artificials es llancen des l’emblemàtica platja de Sa Palomera, lloc que es considera l’inici de la Costa Brava.

Foto: Aj. Blanes

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit