Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Ràdio Marina emetrà el proper dimarts una programació especial des de l’Espai Gironès


S’acosta la campanya de Nadal, la primera sense restriccions sanitàries per la pandèmia de la Covid-19. I el sector del comerç ja ultima els detalls del que s’espera sigui una bona campanya de vendes. Per tal de conèixer algunes de les propostes per a les comarques gironines, l’equip de Ràdio Marina ens traslladem al Centre Comercial Espai Gironès (Salt, Gironès) el proper dimarts 29 de novembre des d’on emetrem una programació especial en directe entre les 10 del matí i la una del migdia.

Durant tot el matí tindrem ocasió de saber com es prepara l’Espai Gironès per aquesta campanya de Nadal i quines són les propostes destacades per a les properes setmanes. També parlarem amb els responsables d’alguns establiments del centre com Fnac o König, entre altres, així com les persones que s’hagin acostat a l’Espai a fer les seves compres.

El Centre Comercial Espai Gironès està situat al municipi de Salt, al Gironès, i és un dels espais comercials i d’oci de referència de les comarques gironines. Compta amb una superfície comercial de 46.000 metres quadrats distribuïts en dues plantes amb firmes com Primark, Zara o Fnac, entre altres. El centre comercial Espai Gironès compta amb 2.500 places de pàrquing gratuït. Cada any més de 8,5 milions de visitants.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit