test

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Quatre persones detingudes a Tossa de Mar per empadronaments falsos


La Policia Local de Tossa de Mar ha detingut quatre persones implicades amb empadronaments falsos, falsificació documental i banda organitzada. Fa uns mesos la Policia Local va iniciar una investigació en detectar a través de l’Oficina d’Atenció al Ciutadà uns empadronaments sospitosos a urbanitzacions apartades de la població. Aquests empadronaments sempre es feien de la mateixa manera: persones nacionals amb domicilis a altres poblacions amb contractes de lloguer a diferents noms i empadronant immigrants.

Finalment, aquest passat dimecres la policia va poder intervenir i identificar un grup de persones que sortien de realitzar un d’aquests empadronaments. Al registrar la documentació que duien a sobre, els agents van trobar diferents contractes de lloguer d’altres municipis i documentació falsificada, fets pels quals van ser detinguts. Una de les persones implicades va intentar fugir, però va ser interceptada i detinguda.

Les quatre persones detingudes ja han passat a disposició judicial. La investigació continua oberta per esbrinar si hi ha més empadronaments falsos.

Foto: Facebook Policia Local Tossa de Mar

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit