Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Quanta pluja ha caigut a la Selva i el Maresme aquest dilluns?

L'estació que ha registrat més precipitació acumulada és la de Vilobí d'Onyar amb 58,6 litres per metre quadrat


Catalunya ha registrat aquest dilluns 29 d’abril el dia més plujós al país des del 15 de setembre del 2023. Així ho apunten les dades del Servei Meteorològic de Catalunya (Meteocat). Repassem les dades de precipitació acumulada que han registrat les estacions meteorològiques del Meteocat de la Selva i el Maresme

Al Maresme, l’estació que ha registrat més precipitació ha sigut la de Malgrat de Mar, amb 45,6 mm. L’estació de Cabrils ha registrat 40,8 mm, i la de Dosrius, 34,9 mm.

Pel que fa a la comarca de la Selva, l’estació que ha registrat més precipitació acumulada és la de Vilobí d’Onyar amb 58,6 mm. També han registrat xifres considerables de pluja les estacions de Santa Coloma de Farners, 55,5 mm, i Anglès, 51,5 mm. L’estació de Fogars de la Selva ha registrat 48,4 mm.

Pel que fa a la situació dels pantans, a la comarca de la Selva hi ha el de Susqueda. Respecte al mes passat l’embassament ha crescut un 5,2% i el volum actual que hi ha és de 61,78 hm³. El que suposa una ocupació del 26%. L’altre pantà selvatà, el del Pasteral, ha disminuït un 11,1% respecte al mes anterior. Així, el total de volum embassat és del 82,73% amb 1,06 hm³.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit