Free Porn
xbporn

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Prop d’un miler de persones participen a la 6a Color Blanes x Runners


Blanes ha acollit la sisena edició de la cursa Color Blanes x Runners aquest diumenge. Es tracta d’un esdeveniment, organitzat per l’entitat Blanes x Runners, a cavall entre l’esport i la festa, que té la característica d’omplir-se de colors, com una festa holi.

En aquesta sisena edició, la Color Blanes X Runners ha incorporat novetats. Per exemple, la festa de l’escuma s’ha substituït per una festa a la platja amb inflables que han utilitzat l’aigua de mar. Un altre canvi va ser moure uns metres la zona de platja on es va celebrar la festa final, traslladant-la a la zona més propera a l’espigó del Club de Vela Blanes. I, a banda dels inflables, un altre al·licient van ser les pluges d’obsequis en forma de snacks, i altres ingredients, repartits coincidint amb una intensa sessió de zumba.

D’altra banda, des de l’organització també es va posar especial èmfasi a recordar que l’aigua que s’hauria d’utilitzar després per netejar els carrers acolorits és regenerada, la que es fa servir des de fa mesos d’acord amb les mesures restrictives de la sequera.

Enguany, prop d’un miler de persones, segons l’Ajuntament de Blanes, han participat a la Color Blanes X Runners.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit