Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

17.000 persones han passat per l’11a edició de Fiporc de Riudellots

La inauguració de l'11a Fiporc va ser dissabte amb la tradicional tallada de fuet. Enguany va anar a càrrec del conseller d'Acció Climàtica, David Mascort


L’onzena edició de Fiporc, la fira del porc de Riudellots de la Selva, ha aplegat més de 17.000 persones. Aquest cap de setmana, el municipi selvatà ha organitzat una vintena d’activitats relacionades amb el món porcí com una jornada tècnica, tallers, exhibicions o una àrea de tast gastronòmic, entre d’altres.

La inauguració de l’11a Fiporc va ser dissabte amb la tradicional tallada de fuet. Enguany va anar a càrrec del conseller d’Acció Climàtica, David Mascort. Tot i això, la programació de la fira del porc de Riudellots va començar divendres amb una jornada tècnica dedicada a la tomografia computeritzada en la producció de la carn de porc.

Durant tot el cap de setmana a l’àrea de tast gastronòmic s’hi han fet diversos tallers i exposicions. A més, també ha sigut l’escenari de demostracions i exhibicions del procés d’especejament i elaboració d’embotits a càrrec de diversos voluntaris del poble i els comentaris d’experts en la matèria i del cuiner radiofònic Pep Nogué. D’altra banda, també s’hi ha pogut menjar tota mena de productes del porc com ara greixons, carn de perol, embotits, carn a la brasa, ventresca, botifarres, galtes o l’arròs del cuiner David Sanglas, així com diversos plats i postres de la Cuina de Sils i de productors locals.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit