Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Prop de 150 alumnes de la Selva han participat en la 4a edició del projecte “Artistes a l’Aula”


El projecte ‘Artistes a l’Aula’ ha tancat la seva 4a edició. Durant el curs 2022-2023, un total de 147 alumnes dels instituts d’Amer, Sant Hilari Sacalm i Arbúcies i l’escola de Fogars de la Selva han participat en aquest projecte que combina arts i educació.

Aquest projecte educatiu, impulsat per SelvaCultura, es dirigeix a joves i infants i té com a objectiu vincular arts i educació en horari lectiu. Des del Consell Comarcal de la Selva destaquen que ‘Artistes a l’Aula’ torna a posar de manifest la importància de l’experimentació artística a les aules. Així, el projecte prioritza el treball continuat amb un grup reduït d’alumnes per aprofundir en la feina feta i millorar els resultats.

Visites d’artistes per treballar

Quim Masferrer va visitar els alumnes de 4t d’ESO de l’Institut Montsoriu d’Arbúcies per explicar-los el procés de creació i distribució d’un espectacle. A l’escola de primària Les Falgueres de Figars de la Selva hi va anar la companyia Alquímia Musical per fer una pràctica sonora a partir d’un conte-taller d’experimentació de diferents instruments. La Companyia Las Lo Las va anar a l’Institut Castell d’Estela d’Amer per participar en un debat sobre el paper de les dones en conflixtes socials amb els alumnes del batxillerat artístic. Els alumnes de 3r d’ESO de l’Institut Anton Busquets i Punset de Sant Hilari Sacalm van rebre la companyia Marga Socias. La companyia va respondre preguntes dels alumnes sobre temes com la solidaritat, la vinculació amb els altres i la necessitat d’acollir i ser acollit.

Foto: Consell Comarcal de la Selva

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit