test

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Prop de 1.500 persones participen a la 6a Nit de l’Esport de Blanes


Blanes ha celebrat la 6a Nit de l’Esport, un esdeveniment que centra tot l’interès a les entitats esportives blanenques, deixant al marge les competicions. Així, aquest dissabte, prop de 1.500 assistents han participat a la Nit de l’Esport d’enguany, conduïda pel periodista blanenc de TV3, Rafael Bagot, en la qual, a més, s’han atorgat 350 premis a esportistes i col·lectius.

Des del consistori blanenc apunten que l’objectiu d’aquesta festa és premiar la tasca de totes les entitats esportives del municipi i als seus membres. Així, al llarg de la vetllada es van entregar 24 trofeus en la categoria individual i 320 en la d’atletes i jugadors en la categoria col·lectiva per a equips i grups de competició. A més d’entrenadors i membres de juntes directives.

A la 6a Nit de l’Esport de Blanes també es van lliurar diversos reconeixements especials. La primera menció especial va ser per Jordi Llorens, professor d’educació física de l’Escola Mossèn Joan Batlle. També es va guardonar al jugador professional de futbol blanenc, Marc del Val. La regatista olímpica Nora Brugman, formada al Club de Vela Blanes, va ser la tercera guardonada en aquesta categoria.

Els valors de l’esport a Blanes

Una de les sopreses de la nit va ser la tria de valors que identifiquessin l’esport blanenc. Així, l’Ajuntament de Blanes va demanar a totes les entitats participants que proposessin tres valors que els identifiquessin. Aquest llistat, que va comptar amb 14 propostes, es va sotmetre a votació per escollir-ne 3. Ara bé, davant d’un empat tècnic en el tercer valor més votat, al final són 4 valors els que defineixen l’esport a Blanes: companyerisme, respecte, igualtat i esforç.

Foto: Ajuntament de Blanes

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit