test

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Prohibició indefinida dels patinets elèctrics al transport públic de l’ATM


El consell d’administració de l’Autoritat del Transport Metropolità (ATM) ha aprovat aquest divendres prohibir definitivament els patinets elèctrics al transport públic. L’ATM -que inclou la comarca del Maresme i els municipis de Maçanet de la Selva, Massanes, Breda i Riells i Viabrea- creu que no hi ha “suficients garanties” i posa l’accent en la seguretat de les bateries.

En un comunicat, defensa que l’impacte de la deflagració d’una bateria d’aquests vehicles de mobilitat personal “pot ser molt elevat”, sobretot tenint en compte l’alta densitat de viatgers en algunes franges horàries. Així, l’ATM s’ha fet seva la proposta del grup d’experts que ha analitzat els riscos que suposen els patinets, vetats temporalment des del febrer després que un vehicle s’incendiés en un vagó de Ferrocarrils de la Generalitat.

El veto temporal venç el pròxim 31 d’octubre i a partir d’aquesta data la prohibició ja serà definitiva. L’incompliment de la norma comportarà una multa de 200 euros. L’ATM també ha instat tots els operadors de transport públic que incentivin els aparcaments per a patinets elèctrics a prop de les estacions.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit