Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Programació especial Tocs de Flor Sils 2023


Finalment, el temps ha donat una treva -tret de diumenge al matí- i Sils ha pogut celebrar la totalitat de les activitats previstes per al Tocs de Flor 2023. Algunes de les activitats destacades han estat el concurs d’aparadors, l’exposició de flors i la decoració d’espais com l’Ajuntament o els Jardins Dexeus. També la quarta marxa solidària, la presentació de la colla de diables Els Cremats de Sils, la projecció del vídeo dels 25 anys de la plataforma No a la MAT Selva, entre altres. Sota el lema “Racons del món”, Sils ha viscut un intens cap de setmana d’activitats per a tots els públics que ha coincidit amb la 24a Fira de Sant Ponç i la 19a Fira de Sant Isidre.

L’equip de Ràdio Marina ens hem desplaçat amb un estudi mòbil al davant de l’Ajuntament des d’on hem emès una programació especial durant el matí de diumenge.

Entrevista Lídia Ruz, membre de la Comissió Organitzadora Tocs de Flor
Lídia Ruz explica que la intenció del col·lectiu Tocs de Flor és que tothom hi participi i destaca la sostenibilitat com un dels aspectes clau de les exposicions.

 

Lídia Ruz - Tocs de Flor

 

Entrevista Joan Canal, membre de No a la MAT Selva
Joan Canal explica el procés de creació del documental que recull els 25 anys de No a la MAT a la Selva i remarca que mentre el projecte no es derogui continuaran lluitant.

 

Joan Canal - No a la MAT

 

Entrevista Eduard Colomé, alcalde de Sils
Eduard Colomé destaca que el Tocs de Flor s’assembla a la Festa Major del municipi, tant pel volum d’activitats programades com per la participació de veïns i veïnes.

 

Eduard Colomé - Alcalde de Sils

 

Entrevista Anna Pallarés, tècnica de la Fundació Emys
A la programació especial amb motiu del Tocs de Flor de Sils hem volgut posar la mirada a un dels projectes més ambiciosos en els que treballa el municipi des de fa anys: la recuperació de l’Estany de Sils.

 

Anna Pallarés - Fundació Emys

 

Entrevista Llúcia López, membre de La Cuina a Sils
El col·lectiu La Cuina a Sils, conegudes popularment com Les Cuineres de Sils, han portat el nom del municipi arreu del món durant els darrers 30 anys. Ho han fet alhora que han exportat la cuina tradicional catalana, la de tota la vida. Les Cuineres de Sils també han estat presents al Tocs de Flor i ens han regalat una recepta: Brunyols de poma.

 

Llúcia López - La cuina a Sils

Amb el suport de:

Sils

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit