Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Primer cap de setmana amb alteracions a l’R1, l’R11 i l’R2N per les obres a la Sagrera


Comença el primer cap de setmana amb alteracions a les línies R1, R2 nord i R11 de Rodalies per les obres de l’estació de la Sagrera, que s’allargaran durant tres mesos. A la línia R1 del Maresme, el tall s’allargarà fins al 19 de setembre i els trens no circularan més enllà de Badalona. En el cas de les línies de Granollers (R2N i R11), els combois finalitzaran el seu trajecte a Montcada i Reixac.

Afectacions per fases

Les afectacions més grans per les obres es viuran a les línies R2N i R11. Durant el primer tall, entre aquest dissabte i aquest diumenge, els trens només arribaran fins a Montcada i Reixac. Allà, els viatgers tindran l’opció d’agafar un servei de bus complementari cada 15 minuts, entre les sis del matí i les deu del vespre fins a la Sagrera-Meridiana o caminar fins a l’estació de Montcada i Reixac – Manresa per agafar l’R3, R4 o R7.

En la segona fase, entre el 19 de setembre i el 2 de desembre, els combois de la línia de Granollers circularan fins a la parada de Sant Andreu Comtal. Així doncs, durant dos mesos i mig, els usuaris que continuïn cap al centre de la capital catalana hauran de fer transbord a la línia 1 de metro a Sant Andreu. Per tal de facilitar el trajecte fins a la Sagrera, s’habilitarà també un servei complementari de busos llançadora cada 15 minuts a les hores punta.

Pel que fa als viatgers de Granollers-Centre, podran fer sevir un servei d’autocars directes fins a la Sagrera a les hores punta entre 6h00 i 10h30 i entre 17h00 i 20h30 els dies feiners. Per la seva banda, els trens amb direcció a l’aeroport tindran la parada d’origen i final a l’Estació de França.

Finalment, a partir del 3 de desembre, els trens iniciaran i finalitzaran el seu recorregut a Montcada i Reixac. A l’estació, els passatgers tornaran a tenir l’opció de continuar el seu viatge transbordant a peu fins a l’estació de Montcada i Reixac – Manresa. Allà podran enllaçar amb els trens de les línies R4, R12 o R7, o fer servir el servei de bus complementari, cada 15 minuts entre les 6:00 h i les 22:00 h i amb trajecte fins a la Sagrera-Meridiana.

Alternatives per als passatgers de la línia l’R1 del Maresme

A la línia del Maresme els talls es concentraran en tres caps de setmana: del 17 al 19 de setembre; el 29 i el 30 d’octubre; i el 12 i el 13 de novembre. En aquest termini trens iniciaran i finalitzaran el seu recorregut a Badalona.

Els usuaris de l’R1 hauran de caminar i fer transbord a la línia 2 de metro, a la parada Badalona Pompeu Fabra. Aquells usuaris que utilitzin l’abonament de transport gratuït de Rodalies podran fer-lo servir, excepcionalment, per accedir al metro.

Foto: ACN

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit