Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Premià de Dalt trenca el contracte amb Desokupa


L’Ajuntament de Premià de Dalt trenca el contracte de 3.000 euros anuals amb Desokupa, que havia d’assessorar la Policia Local en casos d’ocupacions “mafioses”. La relació del consistori amb l’empresa de Daniel Esteve haurà durat tot just una setmana.

El rebombori de l’anunci ha fet rectificar les parts, que de mutu acord van iniciar divendres mateix els tràmits perquè Desokupa “renunciï” al contracte. El trencament, però, no és total, ja que l’empresa ha ofert ara l’assessorament de manera gratuïta, si l’Ajuntament ho considera oportú. Fonts municipals han explicat a l’Agència Catalana de Notícies que serà la Policia Local qui decideixi si li cal ajuda externa en cas d’ocupacions. Si aquest fos el cas, el cos de Premià de Dalt “demanarà a Desokupa” assessorament.

L’alcalde de Premià de Dalt, Josep Triadó, ha anunciat aquest cap de setmana a 8tv el trencament de la relació contractual i econòmica amb Desokupa. Fonts municipals expliquen ara que l’Ajuntament només està a l’espera que l’empresa entri per registre la instància demanant la rescissió.

Triadó lamenta el soroll mediàtic al voltant d’aquest contracte i assegura que si el govern municipal havia arribat fins a aquest punt era pels “molts anys de patiment dels veïns” i per la “impotència” del propi Ajuntament i dels cossos de seguretat.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit