Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Josep Romero: “Ha estat un simulacre duríssim de gran intensitat física”


 

La policia local de Blanes ha rebut una formació de seguretat ciutadana amb dos simulacres a la ciutat esportiva. Avui n’hem parlat al matí360 de Ràdio Marina amb Joan Garcia, cap de la policia local, i Josep Romero, caporal i coordinador de la formació.

Els dies 14 i 21 de setembre s’han fet dos simulacres per formar a tota la plantilla. Tal com explica Joan Garcia, l’objectiu era “crear caos als agents” i simular situacions el més reals possible perquè els agents estiguin preparats quan faci falta.

La dificultat ha anat en augment: des d’un accident de trànsit fins a la fugida d’un conductor que surt armat d’un control i dispara a agents i persones que es troba al seu pas.

El cap de la policia n’ha fet una valoració molt positiva “no només per la policia local, sinó pels cossos d’emergències que ens han ajudat”.

El coordinador Josep Romero hi afegeix que “els agents ho han rebut amb molta il·lusió i han vist la practicitat del curs”. Romero ha remarcat que ha sigut “un curs duríssim, amb una intensitat física enorme” i que malgrat això “els agents demanen que aquesta formació sigui contínua”.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit