Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

notícies360 del dimarts 9/05/2023


Escolta-ho aquí:


Vols rebre el podcast notícies360 gratuïtament al teu mòbil? L’enviem cada dia a les 7 del matí. Dona’t d’alta AQUÍ


Continguts

– La carretera N-II entre Tordera i Maçanet romandrà tancada al trànsit en sentit Girona per les nits fins el proper 19 de maig. El motiu són els treballs d’asfaltatge definitiu que es faran de matinada i que provocaran el tall de la via entre les vuit del vespre i les sis de la matinada segons ha informat l’empresa que realitza les obres.
El trànsit en sentit Girona es desviarà per la carretera d’Hostalric cap a Maçanet fins a l’AP-7. Durant el dia també es preveu que puntualment es produeixin alguns desviaments cap a les vies de servei.
El trajecte entre Can Bartolí i la urbanització Terra Brava quedarà garantit per les vies de servei paral·leles a la N-II segons ha informat la policia local de Tordera.

– El Maresme ha tancat el mes d’abril amb una reducció intermensual de l’atur del 3,43%. Una xifra superior als percentatges registrats a nivell provincial i català. Com apunten des del Consell Comarcal, el descens del nombre de persones en situació d’atur és general a tots els grups d’edat i extensible a tots els sectors econòmics.
Malgrat que el Report d’Atur elaborat per l’Observatori de Desenvolupament Local del Consell Comarcal registra un descens, la taxa d’atur registral del Maresme se situa en el 9,58%. Aquesta xifra continua sent superior a la catalana, que es troba en el 8,90%.

– L’Ajuntament de Calella ampliarà l’aparcament de la Riera Capaspre amb 50 places aquest estiu. Així, l’espai passarà a disposar d’un total de 350 places. Tot i això, segons el consistori, l’objectiu és assolir les 500 places de capacitat a partir del 2024.
Actualment, a Calella hi ha al voltant de 2.500 places d’estacionament públiques. L’ampliació de l’aparcament de la Riera Capaspre respon a la necessitat de disposar de més places durant la temporada d’estiu, atès que hi ha més afluència de vehicles i, a més, la població creix com a conseqüència del turisme.

– L‘Institut S’Agulla de Blanes incorporarà un nou curs per ser Tècnic/a en Farmàcia i Parafarmàcia pel proper curs 2023-2024. Aquesta nova formació distribuirà les 2.000 hores en dos cursos acadèmics. Aquest nou cicle pertany a la Família Professional de Sanitat.
Segons l’Ajuntament de Blanes, tres quartes parts de l’aprenentatge s’impartiran al centre educatiu en horari intensiu de tarda. La resta d’hores seràn formació a centers de treball. Així, el cicle postobligatori capacitarà l’alumnat perquè pugui treballar en elaborar i distribuir productes farmacèutics i afins, vendre productes parafarmacèutics, així com dur a terme tasquest administratives i de control de magatzem. El primer curs del nou cicle formatiu de grau mitjà per ser tècnic o tècnica en Farmàcia i Parafarmàcia comptarà amb una capacitat per a 30 alumnes.


Vols rebre el podcast notícies360 gratuïtament al teu mòbil? L’enviem cada dia a les 7 del matí. Dona’t d’alta AQUÍ


FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit