Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

notícies360 del dimecres 31/05/2023


Escolta-ho aquí:


Vols rebre el podcast notícies360 gratuïtament al teu mòbil? L’enviem cada dia a les 7 del matí. Dona’t d’alta AQUÍ


Continguts

– El Departament de Territori ha adjudicat les obres de millora i ampliació de la C-35, entre Sant Celoni i Riells i Viabrea. Els treballs permetran que la via passi a tenir dos carrils en un sentit i un en l’altre, alternant-se els trams. Està previst que les obres comencin a l’estiu i tinguin una durada d’un any amb pressupost de 8,4 milions d’euros finançats amb fons europeus.
L’actuació, que també preveu un carril per a bicis i vianants, començarà a l’estiu i s’emmarca en el pla de millores de trànsit 2023-2030 per reduir els xocs frontals a les carreteres, una de les causes més habituals de morts en accidents.
El tram que es començarà a construir dona continuïtat al que es va fer entre Sant Celoni i Vilalba Sasserra.

Palafolls compta amb tres nous hidrants a Ciutat Jardí i Sant Genís. Els hidrants -o boques d’incendi- són aparells hidràulics connectats a la xarxa general de distribució d’aigua que serveixen com a punt de subministrament per als Bombers en cas d’incendi.
Segons expliquen des de l’Ajuntament, els hidrants que hi havia fins ara a la urbanització Ciutat Jardí no eren suficients donat que la xarxa d’aigua no té el diàmetre, ni el cabal ni la pressió suficient. És per això que un d’ells s’ha col·locat al carrer Olivera, sota del dipòsit d’aigua soterrat. D’aquesta manera, per diferència d’alçada, es generarà prou pressió.
El segon hidrant s’ha col·locat a l’entrada de Can Gibert, a la cruïlla de la carretera de Sant Genís amb l’accés al Caravaning Club. En aquest cas, la canonada d’alimentació sí que té prou capacitat. El tercer es troba al costat de la depuradora, darrere de l’empresa de fustes i ferreteria de la carretera N-II.

– Els organitzadors del Festival Som de Mar de Lloret de Mar han anunciat aquest dimarts que enguany no hi haurà festival. Segons expliquen en un comunicat l’Ajuntament de Lloret ha declarat desert el concurs per a la gestió dels Jardins de Santa Clotilde, on s’havia de celebrar l’esdeveniment. Els organitzadors diuen que treballaran per recuperar el festival en anys vinents i que també contemplen la possibilitat d’oferir una programació musical alternativa aquest estiu a Lloret de Mar. El festival Som de Mar va néixer el 2020, just enmig de la pandèmia.

Vilobí d’Onyar acull la XI edició del BaseVilobí Solidari aquest dissabte 3 de juny. L’objectiu d’aquesta jornada, que enguany celebra més d’una dècada, és el de seguir ajudant als segments de població més afectats per la crisi.
A l’edició d’aquest 2023 del BaseVilobí Solidari hi torna a participar l’Escola Barça amb 4 equips prebenjamins, benjamins i alevins. El BaseVilobí Solidari també comptarà amb la participació dels equips de la Cellera de Ter, Sils, Anglès, Riudarenes i Lloret de Mar. Tots ells comparitran joc amb el Futbol Base Vilobí.
Des del club Futbol Base Vilobí, entiat organitzadora, destaca l’ampli suport ciutadà que rep el BaseVilobí Solidari. A l’edició anterior es van recaptar un total de 3.047 quilograms d’aliments que es van repartir amb l’ajuda d’Onyar Solidari. Per aquesta edició del BaseVilobí Solidari, des de l’organització fan una crida a prioritzar les aportacions alimentàries en productes com llet, arròs, llegums buits, llaunes de tonyina o sardina, suvre, farina o fruits secs, entre d’altres.


Vols rebre el podcast notícies360 gratuïtament al teu mòbil? L’enviem cada dia a les 7 del matí. Dona’t d’alta AQUÍ


FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit