Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

notícies360 del dimecres 30/11/2022


Escolta-ho aquí:


Vols rebre el podcast notícies360 gratuïtament al teu mòbil? L’enviem cada dia a les 7 del matí. Dona’t d’alta AQUÍ


Continguts

– L’Audiència de Girona ha imposat una pena més baixa a l’acusat de violar una dona a Blanes el 24 de gener del 2018 perquè aplica la llei del ‘només sí és sí’. El tribunal argumenta que s’ha de decantar “necessàriament” per la legislació actual perquè és “clarament més beneficiosa per al reu”. Per això, condemna l’acusat a 2 anys i mig de presó per violació amb els atenuants de reparació del dany i dilacions indegudes.

– La comarca de la Selva no es recuperarà de l’impacte de la pandèmia en l’economia fins el 2023. Altres comarques gironines com el Gironès, el Pla de l’Estany o la Garrotxa ja han superat la ferida de la pandèmia pel pes de la indústria en les seves economies. No és el cas de la Selva, per la forta dependència del turisme i els serveis. Són les principals conclusions de l’anuari del BBVA, que s’ha presentat aquest dimarts.

– Els carrers de Blanes, Lloret i Tossa tornaran a gaudir plenament del Carnaval de la Costa Brava Sud després de dos anys condicionats per la pandèmia de la Covid-19. Tindrà lloc del 17 de febrer al 4 de març de 2023. Els consistoris ja s’han posat en contacte amb les colles que van participar a l’edició del 2020, la darrera que es va celebrar amb normalitat just abans de l’entrada en vigor del primer confinament.

– La defensa del condemnat a 15 anys de presó per matar un turista italià d’una coça al cap a la discoteca Sant Trop de Lloret de Mar la matinada del 12 d’agost del 2017 nega l’assassinat. En canvi, l’acusació particular, en nom de la família de la víctima, vol que la pena sigui més alta. Aquest dimarts ha tingut lloc al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya la vista pels recursos d’apel·lació interposats contra la sentència de l’Audiència de Girona. La vista pels recursos s’ha fet amb l’acusat evadit de la justícia.


Vols rebre el podcast notícies360 gratuïtament al teu mòbil? L’enviem cada dia a les 7 del matí. Dona’t d’alta AQUÍ


FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit