test

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

notícies360 del divendres 30/06/2023


Escolta-ho aquí:


Vols rebre el podcast notícies360 gratuïtament al teu mòbil? L’enviem cada dia a primera hora del matí. Dona’t d’alta AQUÍ


Continguts

– Una empresa de Maçanet de la Selva està a la llista de deutors amb l’Agència Tributària de Catalunya. Un total de 41 persones físiques i jurídiques tenien un deute de 73,8 milions d’euros amb la hisenda pública a 31 de desembre de 2022. L’empresa de Maçanet acumula 7,5 milions d’euros en deutes.
La llista d’enguany inclou les persones deutores fins al darrer dia del 2022 i no les actuacions posteriors. Respecte del 2021, el nombre de deutors i la quantitat pendent ha baixat: aleshores eren 51 deutors que sumaven un import total de 88,5 milions d’euros. La llista fa referència a deutes i sancions tributaris pendents de pagar a la hisenda pública catalana i que fan referència a tributs propis o cedits.

– La Corporació de Salut del Maresme i la Selva ha incorporat 4 fisioterapeutes a l’atenció primària. En concret, dos a l’Àrea Bàsica de Salut (ABS) Lloret-Tossa, i dos a l’ABS Malgrat-Palafolls. La implantació dels fisioterapeutes als centres d’atenció primària té per objectiu prevenir la discapacitat en persones amb alteracions del funcionament i en situacions de fragilitat. A més, també vol promoure i millorar el funcionament i l’autonomia en persones que pateixen problemes de salut crònic.
Les sessions amb el fisioterapeuta seran grupals i consistiran en una part d’educació sanitària i una altra de realització d’exercicis que després hauran de continuar fent a casa. Els grups són tancats i reduïts, el que permet donar una atenció més personalitzada.

– El Jardí Botànic Mairmurtra de Blanes celebra la 19a Festa dels Contes de Sant Joan demà dissabte. Els rondallistes d’aquesta edició seràn Pep Plaza, Faixedas i Pep Rams.
La 19a Festa dels Contes de Sant Joan, organitzada per la Fundació Joan Petit-Nens amb Càncer, començarà a les 18h de la tarda. Ara bé, les portes del Jardí Botànic Marimurtra s’obriran 30 minuts abans i es tancaran just al començar l’acte. Amb l’entrada, amb un preu de 5€ pels infants fins a 11 anys i de 10€ pels adults, es podrà tenir accés a una posterior visita al Jardí Botànic Marimurtra. De fet, l’entrada serà vàlida fins al 30 de setembre. Des de l’organització apunten que ja s’han venut més de la meitat de les entrades.

– En clau cultural, La lloretenca i exconcursant del programa de TV3 ‘Eufòria’, Laura Gibert, estrena cançó avui divendres 30 de juny. Amb el títol Permanent, la cançó, que compta amb la col·laboració de Sara Roy i Jordi Pinyot, està dedicada a la mare de l’artista de Lloret de Mar.
Gibert ha explicat a Ràdio Marina que tenia moltes ganes de fer aquesta cançó que, segons diu, és un registre molt diferent als seus treballs anteriors. Així mateix, apunta que està molt contenta de publicar aquest nou tema. Gibert assegura que és una de les cançons més especials que farà al llarg de la seva carrera.


Vols rebre el podcast notícies360 gratuïtament al teu mòbil? L’enviem cada dia a primera hora del matí. Dona’t d’alta AQUÍ


Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit